Skip to main content
It looks like you're using Internet Explorer 11 or older. This website works best with modern browsers such as the latest versions of Chrome, Firefox, Safari, and Edge. If you continue with this browser, you may see unexpected results.

Intellectual Property Information Service Centre: 中心简介

 

中心简介


       西交利物浦大学知识产权信息服务中心(以下简称“服务中心”),成立于2020年10月,服务中心挂靠西交利物浦大学图书馆。

       西交利物浦大学知识产权信息服务中心是由西交利物浦大学设立并开展知识产权信息服务和人才培养等工作的机构。服务中心立足西浦,为学校知识产权的创造、运用、保护和管理提供全面信息服务,支撑高校协同创新和优势学科建设,促进学校科技成果转化,同时为地方经济产业发展提供知识产权信息服务。

       服务中心的建设目标是:通过知识产权信息服务中心的建设,形成一支高水平的知识产权信息服务队伍,建立知识产权信息公共服务网络,显著提升西浦的创新能力,提升学校的科技成果转化效率,建设知识产权运营生态系统。